Samenwerken?

Met samenwerken komen de mooiste dingen uit. Ik geloof dan ook erg in het samenwerken met verschillende bedrijven. Zo kan ieder zijn eigen expertise uitoefenen en deskundigheid toepassen in eigen vak. Hieronder een aantal bedrijven waar ik graag mee samen werk. Het is natuurlijk altijd aan jullie zelf om hier gebruik van te maken of niet. Zie je nou een winkel die je niet aanstaat? Geeft niet, ik kom ook graag in contact met jouw favoriete winkels!
En mocht jij nou een bedrijf runnen die hier zeker tussen moet? Ik kom graag langs om kennis te maken!


GSM Wonen - Meubelzaak, Enterstraat 200 in Rijssen. Waarom? Hier ben ik mijn interieur-reis begonnen, hier ben ik dagelijks te vinden. Wil je kennismaken zonder afspraak kun je altijd hier even binnen stappen om te kijken of ik er ben! Verder is er een groot aanbod in meubels en woondecoratie en heb ik alle kennis die je maar wenst.


Goossens Wonen & Slapen - Hengelo (of waar jullie willen) Waarom? Gemoedelijke sfeer, geen nek-hijgende verkopers en groot aanbod wat tevens te zien en te bestellen is op een webshop. Dit kan ook bij de oriënterende fase goed van pas komen.


Vivé Gietvloeren- Wattstraat 2, Rijssen. Waarom? Hier heb ik de vrijheid om de showroom te gebruiken als ontmoetingsplek, plek waar we inspiratie kunnen op doen voor een vloer of een presentatie gaan bespreken. Ontzettend veel mogelijkheden in; Gietvloeren, PVC etc. Wederom een plek waar we gewoon gemoedelijk zonder druk en op ons eigen tempo kunnen sparren over mogelijkheden.


Keukenstudio Regio Oost - Molendijk Noord 59, Rijssen. Waarom? HA, waarom niet? Alle mogelijkheden qua keukens kan ik hier vinden. Welke opstelling je maar wenst, ontzettend veel keus in kleuren en materialen. Behulpzaam personeel wat altijd klaar staat als je hulp nodig hebt. Daarnaast komen zij net zo graag als ik de afspraken na die gemaakt worden. Wederom een bedrijf wat zich kenmerkt in; deskundig maar gemoedelijk.


HD Interieurs - Fahrenheitstraat 1, Rijssen. Ruim 27 jaar zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van de vloeren en raamdecoratie voor een ieders woninginrichting. Zij werken met een team van eigen stoffeerders welke met veel enthousiasme en vakmanschap de vloeren bij u komen leggen en de raamdecoratie komen ophangen.


Michiel Zuur gordijnen - Nijverheidsstraat 15, Wierden. Gordijnen zijn sfeermakers en zeker niet alleen als ze dicht zijn. Ook open vormen ze een smaakvolle omlijsting van uw raam. Michiel Zuur Gordijnen levert al 20 jaar vakmanschap en maakt sfeervolle gordijnen op maat voor u in het eigen atelier. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan hierbij centraal.