Vastgoedstyling

Vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, is het verkoop-klaar maken van woningen. Het doel is om de woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Ze moeten gemakkelijk door het interieur van een ander heen kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs verkocht.
Dankzij de opleiding vastgoedstylist House of KIKI kan ik nu in de omgeving Salland en Twente ook jouw woning verkoop-klaar maken!
Graag kom ik bij je langs, we bespreken de knelpunten en bijzonderheden van de woning en gaan kijken hoe we het aan gaan pakken. Met de 'Hands-on' mentaliteit ga ik ervoor zorgen dat jouw woning in een mum van tijd klaar is voor de woningmarkt! De eerste indruk van een woning is het allerbelangrijkste, daarom kijken we ook naar de buitenkant en eventuele buitenruimtes.

Mogelijkheden voor vastgoedstyling:

- Stap 1 is altijd een kennismakingsgesprek in de woning, gratis in Enter en directe omgeving.

- To do lijst voor particulieren € 50,00

- Hands on aanpak, per uur € 60,00/ indien nodig worden er items aangeschaft die naderhand achterblijven & zullen dus vooraf geoffreerd worden. Meestal maak ik gebruik van de reeds aanwezige spullen. Ik zorg voor de zichtlijnen & dat de belangrijke punten van de woning geaccentueerd worden.

- 3D Visualisatie, een visual van een sfeervol ingerichte ruimte zodat de potentiële koper de mogelijkheden kan zien. Alleen in samenspraak met betreffende makelaar i.v.m. beoogde doelgroep.